Baggrund - hvorfor købe sig ind i 15-3?

15-3 modellen er til familier, som søger et alternativ til at eje deres egen feriebolig alene, som vil noget mere, som ikke orker det store arbejde, der hører med egen feriebolig og som ønsker nogle skønne rammer til hyggelige stunder med familie og venner til en beskeden udgift og hvor ferien starter straks ved ankomst.

De familier, som føler sig tiltrukket af 15-3, er typisk sociale og holder af samvær med andre. Vi værdsætter muligheden for at dele oplevelser og samvær med gode venner og familie, hvilket vores boliger netop skaber rammerne for.

15-3 er inspireret af lignende foreninger, som vi dog syntes er unødvendigt dyre - det måtte vi simpelthen kunne gøre selv bedre og billigere. I 15-3 skal ingen andre end andelshaverne tjene én krone. Vigtigt er, at vi ikke har et firma som skal tjene penge på os, og leve af at sælge og efterfølgende administrere vores boliger. Vi har fuld kontrol og vi skal kun tilgodese os selv. Generalforsamlingen tager alle overordnede beslutninger og en valgt bestyrelse står for driften sammen med en ansat administrator.

Tilhørsforhold og genkendelighed er et velkendt værdibegreb for os. Tre ferieboliger er et passende antal idet det er vanskeligt at forholde sig aktivt til flere. Vi kan ikke overkomme at bruge flere. Og hvorfor så eje dem?

15-3 værner om økonomisk påpasselig og bruger pengene hvor det giver mening og værdi. Vi deler de faktiske udgifter. Vi ønsker at skabe ejerskab for vores boliger hvorfor frivillighed blandt de 15 familier til at lave lidt småting hist og her ofte søges med stor succes ofte i hyggeligt samvær med andre 15-3 familier.