Hvem er vi...

Initiativtagerne til 15-3 er Lene og Henrik Gutte Koch, som også har bygget huset i Spanien og tegnede sig for den første 15-3 andel. Efter 12 år i Sydspanien ville de også gerne prøve noget andet hvilket var baggrunden for etableringen af 15-3. Henrik og Lene forelskede sig i denne idylliske bjerglandsby og har holdt mange ferier med børn og børnebørn før 15-3 købte og overtog huset i 2015.


Her er nogle af familierne i 15-3

Marion Hannerup & Steen Kallestrup, Frederiksberg

Vi er begge midt i halvtredserne, og har 3 voksne børn.
Marion er journalist og kommunikationsdirektør, Steen er ingeniør og selvstændig rådgiver.

Vi har altid rejst meget og er glade for godt selskab.
Vi søger ferieboliger, hvor vi kan samle hele familien i alle generationer. Det kræver plads og det får vi i både Hornbæk og i Sydspanien. London er bare fløde på toppen.

Dorthe Henriksen og Lars Mølgaard, Ringsted

Vi er begge 55 år og arbejder som konsulenter inden for henholdsvis IT og Forsikring.

Vi har 2 store piger som nu er flyttet hjemmefra ­ men gerne deltager når far og mor inviterer på ferie.

Vi har rejst Europa tyndt med vor campingvogn og også været på mange oversøiske ture. Har de sidste par år talt om en feriebolig i Sydeuropa. Med 15-3 får vi nu 3 boliger i stedet for 1 - og ikke dyrere end der stadig også er mulighed for at besøge andre rejsemål.

Gunvor Dahl & Michael Weischer, Hareskovby

Vi er h.h.v. læge og økonom. Vi har to hjemmeboende piger og to drenge, som er flyttet hjemmefra.

Hele familien har rejst rigtig meget og kan rigtig godt lide at rejse og være på ferie. Vi voksne har nu, hvor børnene er eller er få år fra at flytte hjemmefra, behov for at kunne samle hele familien i nogle af ferierne, hvilket er muligt i to af ferieboligerne. Herudover glæder vi os også til at få et tilhørsforhold til feriestederne. Vi glæder os rigtig meget!

Pia og Carsten Mortensen.

Vi er en lille familie på 3. Vi søgte længe en bolig, hvor vi kunne samle familie, venner og masser af børn, som kunne være rammen for nye traditioner - vi fik hele 3 boliger med 15-3 og har haft utallige skønne stunder i både Hornbæk, Spanien og London. Vi føler et utroligt tilhørsforhold til alle boligerne. Vi elsker konceptet om deleøkonomi og at vi bare møder op og så starter vores ferie. Samtidig kan vi også godt lide at have indflydelse, så vi har involveret os i bestyrelsesarbejde fra starten og det har været spændende at få 15-3 op at stå.