De enkelte ferieboliger i Foreningen 15-3

Sommerhus i
  Hornbæk  
  Lejlighed  
i London
Udsigtsvilla med
pool i Sydspanien
  Fordeling  
af uger


Sommerhus i Hornbæk
Hornbæk er et af de allermest attraktive sommerhusområder i Danmark og ligger i kort køreafstand fra København. Det fantastiske, charmerende sortmalede bjælkehus med græs på taget er beliggende i et fredeligt, børnevenligt og velordnet område 15 min gang fra stranden og Hornbæk by. Hornbæk by en skøn og hyggelig by med liv året rundt. Restauranter, den gode bager og fiskehandleren m.m holder åbent året rundt.

Huset er fra 2006 og i god stand. Huset er dejlig rummeligt. Det indeholder 10 sovepladser fordelt på 4 soveværelser, en dejlig stue, et hyggeligt køkken/alrum samt 2 badeværelser. Herudover er det muligt at nyde morgen så vel som aftensol på husets mange terrasser. Vi har opført en tilbygning til cykler m.m. i samme byggestil som huset.

Klik her og se fotogalleri med billeder fra bjælkehus i Hornbæk


Lejlighed i London
London er én af verdens 3 førende metropoler, med utroligt mange tilbud og med mange flyafgange til gode priser. London har noget for alle ligegyldigt om man besøger byen med manden, sine store børn, børnebørnene, veninderne eller drengene på alle tider af året.

Det tager under en time fra Gatwick lufthavn til man ankommer i lejligheden. Et enkelt tog til London Bridge og herfra er det blot en kort gåtur langs Themsen mod den ikoniske Tower Bridge igennem det hyggelige Butlers Wharf med dens rustikke charme. Skønne restauranter og hyggelige cafeer ligger inden for 5 min gang fra lejligheden.

Lejligheden er en del af et større kompleks kaldet Jacob Island med 24/7 concierge service. Området er indhegnet med egen sø og utrolig nydelig og roligt. Der er 6 sovepladser ialt. Lejligheden er hyggelig og hjemmelig og består af 2 soveværelser med dobbeltsenge og hver deres eget badeværelse og fra altanen kan toppen af The Shard betragtes. Herudover er der en hyggelig rummelig stue med mulighed for opredning samt et fuldt udstyret køkken.

Klik her og se fotogalleri med billeder fra London


Charmerende Andalusisk villa med pool i Malaga provinsen
Spaniens solkyst har Europas varmeste klima, med flest solskinstimer og med mange direkte flyafgange til Malaga året rundt.

Beliggenheden er i en yderst idyllisk, original, hvidskuret andalusisk bjerglandsby kaldet Canillas de Aceituno. Den ligger en lille times kørsel fra Malagas lufthavn og kun 20 min. fra kysten med skønne strande. Huset ligger på en lille bakketop i næsten 700 m højde med en uforstyrret betagende panoramaudsigt over landsbyen, havet, bjergene, La Venuela søen og med direkte adgang til det bagvedliggende naturreservat og bjerget La Maroma. Terrænet er fantastisk for cykelentusiaster, til vandring og er man til golf, er der heller ikke langt til to gode golfbaner. Sierra Nevada, hvor man kan stå på ski, og Alhambra paladset i Granada er indenfor 2 timers kørsel. Selve byen Canillas de Aceituno tilbyder, udover masser er charme og ro, indkøbsmuligheder samt lidt barer og restauranter.

Huset har ialt 10 terrasser, og med sine 450 kvadratmeter indeholder det hele 16 sovepladser samt en meget stor pool med en lav- og dyb ende med 3 udspring. Her er plads til familien i 3 generationer, vennerne, kollegerne eller sportsforeningen hen. Her er både plads til at samles og plads til at trække sig med en god bog.

Huset er bygget i 2006 og ombygget i 2015 til to helt separate boliger med særskilte køkkener og terrasser, dvs. at to 15-3 familier kan opholde sig samtidig og har deres egen ugenerede bolig med hver 8 sovepladser. Det er naturligvis også muligt at have hele huset til disposition. I den fælles underetage findes bar, billardbord, bordtennis og direkte udgang til den store pool og skøn terrasse. Der er desuden en stor muret garage, hvor der bla. står gode cykler til andelshavernes fri afbenyttelse samt mulighed for opbevaring af personlige egendele og golfudstyr.

Boliger reserveres i vores elektroniske booking portal efter et pointsystem, hvor hver andelshaver tildeles et antal point årligt. Et ophold "koster" point efter sæson og efterspørgsel. Det vil sige at attraktive uger, såsom skoleferie og påskeuger kræver flere point og mindre attraktive uger kræver færre point. En typisk familie i vores forening har vel 8-10 ophold om året afhængigt af hvilke uger der vælges. Det er muligt at reservere vigtige præferencer, som runde fødselsdag, flere år ud i fremtiden. Reserverede uger må ikke udlejes kommercielt, men gerne udlånes til familiemedlemmer og nære venner, som forventes at passe på foreningens værdier.

Klik her og gå til fotogalleri med billeder fra huset i Sydspanien


Fordeling af uger
Boliger reserveres i vores elektroniske booking portal efter et pointsystem, hvor hver andelshaver tildeles et antal point årligt. Ophold "koster" point efter sæson og efterspørgsel. Det vil sige at attraktive uger såsom skoleferie og påske uger kræver flere point og mindre attraktive uger kræve mindre point. En typisk familie i vores forening har vel 8-10 ophold om året afhængigt af hvilke uger der vælges. Det er muligt at reservere vigtige præferencer som runde fødselsdag flere år ud i fremtiden. Reserverede uger må ikke udlejes kommercielt, men gerne udlånes til familiemedlemmer og nære venner, som forventes at passe på foreningens værdier.